OM MIG

IMG_4271
Emerentia Leifsdotter Lund heter jag och är född och uppvuxen i Göteborg. Efter en sväng till Stockholm är jag tillbaka i Göteborg. Jag är 26 år och har hela livet framför mig.
Det jag gör mest om dagarna är att skriva och debattera, om kvällarna är jag DJ.

Idag har jag uppdrag från GT Kultur där jag främst skriver krönikor om genus. Jag har också jobbat som programledare i P3, redaktör för webb och sociala medier på SVT och varit copywriter i både Sverige och New York.

Vill du anlita mig, se vad jag har gjort eller se vad jag häver ur mig på twitter varje dag, får du här ett gäng länkar:

LINKEDIN
FACEBOOK
TWITTER
eller ett email:
hej(at)emerentiall.se

Annonser

6 thoughts on “OM MIG

  • Hej Cajsa!
   Ja, det finns lite att läsa om boken under fliken >1001<, jobbet går vidare om man säger så, just nu är det mest urval och formgivning som sysselsätter mig. Men det kommer upp mer när mer är klart. Den 14de augusti kommer jag göra en högläsning under GöteborgsKulturkalas, då är du välkommen!

  • Hej Olivia!
   Jag har jobbat med att skriva länge, jag började på GP’s ungdomsredaktion när jag var 15 tror jag och sen har jag jobbat som skribent på en massa tidningar.
   Jag har ingen journalistisk utbildning, vilket jag ibland saknar och ibland tycker är bra, men sen jag var 15 har mina mesta pengar kommit från skrivandet, men mer på riktigt sen jag var 18 kanske, så snart, 9 år då. Det är en faslig lång tid.
   Lyxen med journalistyrket och utbildningen är ju bredden, radio, TV, tidning, press, magasin.
   🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s